ECURI                          TETOVÁLÁS HALVÁNYÍTÁS

Fél a lézeres kezelésektől, mégis szeretne megszabadulni tetoválásától?

Tetoválás eltávolítás hatékonyan, eredményesen, fájdalommentesen és maximális biztonsággal-Ecuri enzimatikus módszerrel!

Az Ecuri Tetoválás Eltávolítás egy forradalmian új módszer a már megunt, előnytelen színű és formájú tetoválások eltávolítására, legyen szó szemöldök, szem, vagy ajaktetoválásról.

TETOVÁLÁS HALVÁNYÍTÁS 

 • A smink- vagy testtetoválás halványítás egy rendkívül keresett - és egyre keresettebb - ágazata a tetováló iparnak.

 • A sminktetováló szakemberek feladata összetett, nem csak pigmentálni kell kiválóan tudniuk, hanem az egyre növekvő igények miatt azt halványítani is.

 • Többféle tetoválás halványító eljárás ismert jelenleg a világban - savas, lúgos, lézeres -, ezek mindegyike igen fájdalmas és költséges. A savas (pH 3 alatti) és a lúgos (pH 11-12) eljárás extrém maró hatásával roncsolja a bőrt, egyéni érzékenységtől és hajlamtól függően hegesen -akár keloidosan, atrófiásan - gyógyulhat.

 • Az ECURI azonban teljesen más technológiát kínál: pH semleges enzimatikus eljárása egyedülálló, forradalmian új világ szenzációként egyből népszerű lett a szakemberek és a vendégek körében.

 • A bőrgyógyászok és vegyészek segítő támogatásával hosszú évek alatt, alapos szakmai tesztelések során kifejlesztett ECURI tetoválás halványító termék család egyike sem veszélyes.
 • Az ECURI-n kívül nincs másik olyan technológia jelenleg a piacon, amelyik ennyire kíméletesen, hypoallergén módon, teljes körűen alkalmazható lenne - szemhéj és szájpigmentáció halványítására is.
 • Nemcsak régi tetoválásoknál alkalmazható, hanem eljárás közben - maximum egy óra időtartamon belül - a frissen (!) tetovált felület is azonnal, korrigálható /microbrush segítségével egyszerűen bedörzsölhető/ !
 • Nemcsak szemöldök, test, hanem száj- és szemhéjtetoválás (!) Esetén is is eredményes!
 • A piacon ismert jelenlegi eljárások bármelyikéhez képest is kíméletesebb, kevésbé, alig fájdalmas a vendég számára.
 • Ecuri az egyedüli pH semleges termék, ebből következően mellékhatások nélkül ártalmatlanul halványítja el a tetoválást.
 • Hypoallergén.

AZ ECURI TETOVÁLÁS HALVÁNYÍTÓ TERMÉKEK HATÁSMECHANIZMUSA

A hatóanyagok enzimatikus úton a pigmenteket körülvevő fibroblasztok által termelt kollagén kapszulát robbantják szét, az így felszabaduló, kristályos szerkezetű pigmenteket elfolyósítják, a megnyitott bőrfelület záródását lelassítva így a pigmentek a bőrből kifelé távoznak. Ennek a hatásmechanizmusnak köszönhetően tovább tart a sebgyógyulási folyamat is. További fő összetevője a magnézium szulfát, mely egy ártalmatlan anyag, epson-sóként is ismert. Méregtelenítési eljárások során alkalmazzák, mert a beleket tisztítja. Ugyanígy működik a bőrben is.

További előnye, hogy nem szükséges eltávolítani a természetes szőrzetet, mint a lúgos vagy savas eljárások estében, illetve csak varképződés jön létre, nem pedig maradandó heggel gyógyul. A képződött var fehér színű, ami kevésbé feltűnő, mint a lúgos eljárásnál tapasztalható fekete varképződés.

A szén, és a vas-oxid alapanyagú pigmentek esetében kiválóan alkalmazhatók az enzimatikus működésű tetoválás halványítók, mivel a kristály formába rendeződött pigmenteket könnyen elfolyósítja a magnézium szulfát, mint a másik fő hatóanyag.

Szeretnél kapcsolatba lépni velem?